Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 cupluri de zodii pe viata

Cateva cupluri din zodiac au toate sansele sa treaca cu brio prin toate probele vietii.

Taur - Fecioara

zodii compatibile Daca unele relatii isi pierd din intensitate si se subrezesc in timp, intre Taur si Fecioara lucrurile stau tocmai invers: cu cat petrec mai multi ani impreuna, cu atat se inteleg mai bine, empatic de-a dreptul. Stabilitatea pe care si-o doreste Taurul ii va fi oferita din plin de Fecioara. Amandoi sunt preocupati de familie, de bunastarea materiala, organizati si corecti, muncitori. Nu le lipseste nici romantismul, nici dedicarea. Se vor simti amandoi „acasa“ in acest cuplu, sentimentul de siguranta nu-i va parasi si vor forma familii de pus in rama, pe care le vor pretui mai presus de orice. Un cuplu solid, care nu se clatina nici in timpul celor mai crunte furtuni. Intre ei se creeaza o conexiune care duce la dependenta pe viata.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc