Setari Cookie-uri

Astrologie: 4 cupluri de zodii pe viata

Cateva cupluri din zodiac au toate sansele sa treaca cu brio prin toate probele vietii.

Gemeni - Varsator

zodii compatibile Aceste doua zodii vibreaza una in preajma celeilalte. De la atractia fizica ajung sa se descopere intelectual, spiritual si sa ramana impreuna pentru totdeauna. Au senzatia ca se cunosc de-o viata si niciodata nu epuizeaza subiectele de discutie. Sunt acele cupluri care se inteleg din priviri si stiu dorintele celuilalt inainte sa le rosteasca. Foarte importante si pentru unul, si pentru altul sunt independenta si libertatea de actiune. In dormitor le place sa experimenteze si vor avea o viata intima intensa, asa cum si-o doresc amandoi. Varsatorul va oferi Geamanului doza de adrenalina de care are nevoie ca sa-si pastreze interesul viu. Nu vor sti ce inseamna plictiseala si isi vor trece multe cu vederea de dragul unei asemenea potriviri.

Foto interior: Tatyana Prokofieva, Shutterstock

Foto prima pagina: AstroStar, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc