Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 4 zodii care au toate sansele sa se imbogateasca

Afla daca te numeri printre zodiile norocoase cu sanse mari sa se imbogateasca.

Fecioara

zodii cu noroc la bani
Este aproape imbatabila cand e vorba de economii. Se stie ca Fecioara e prin definite muncitoare, cumpatata, analitica, nu-i scapa detalii importante si nu risca implicandu-se in afaceri care nu-i inspira siguranta deplina. Zodie de Pamant, intotdeauna pune pret pe lucrurile materiale si, prevazatoare, nu se simte in apele ei daca n-are pe ce pune mana in situatii limita, de aceea nu ii sta in obicei sa cheltuiasca pana la ultimul ban, dimpotriva, pune deoparte tot ce poate. Nu-si doreste neaparat sa ajunga putred de bogata, dar ii place lucrul bine facut si e in stare sa piarda zile si nopti, la nevoie, pentru ca proiectele in care se implica sa iasa impecabil. Dornica de perfectiune, este una dintre cele mai apreciate zodii din punct de vedere profesional. Castiga frecvent prime, bonusuri bazate pe performanta. Mereu are in plan sa se autodepaseasca, de aici si castigurile in crestere.

Citește și:

Zi norocoasa: miercurea

Culori norocoase: alb, galben, bej, portocaliu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc