Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 4 zodii care au toate sansele sa se imbogateasca

Afla daca te numeri printre zodiile norocoase cu sanse mari sa se imbogateasca.

Capricorn

zodii cu noroc la bani
Se spune ca cine nu risca, nu castiga. Capricornilor nu le place sa riste, totusi, pentru ei, tocmai aceasta se dovedeste atitudinea castigatoare. Bine ancorati in realitate, sunt rationali si foarte practici, nu reactioneaza din instinct sau la voia intamplarii, ci bazandu-se pe ratiune si invatand din greselile lor si ale altora. Atunci cand isi pun in minte un obiectiv financiar, sunt constanti si perseverenti. Ca partener de afaceri, Capricornul e un om pe care te poti baza, de aceea multi sunt cei care aleg sa il aiba alaturi in proiecte de amploare. Acestor nativi nu le place sa faca mare caz de castigurile lor, nu-ti vor flutura contul din banca pe sub nas, nu se vor afisa in masini sport si nu-si vor cheltui banii pe lucruri extravagante si inutile, menite sa atraga invidii. In schimb, vor alege intotdeauna obiectele care le aduc confort si siguranta, considerandu-le investitii.

Citește și:

Zile norocoase: marti, sambata

Culori norocoase: verde si albastru inchis, gri, cafeniu.

Foto prima pagina: Mellefrenchy, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc