Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 4 zodii care au toate sansele sa se imbogateasca

Afla daca te numeri printre zodiile norocoase cu sanse mari sa se imbogateasca.

Scorpion

zodii cu noroc la bani
Sansele de imbogatire ale Scorpionilor pot fi explicate simplu, prin cele doua mari atuuri pe care le au acesti nativi: intuitia si sarmul. Carismatici, sunt extrem de convingatori si reusesc de cele mai multe ori sa-si determine partenerii de afaceri sa mearga pe mana lor. Una dintre cele mai stralucitoare cariere pentru Scorpioni este in vanzari sau marketing. Practic, ofertele lor sunt irezistibile si de nerefuzat, fie ca-ti doresti sau nu produsul pe care ei il promoveaza. Foarte buni psihologi, stiu sa atinga punctele sensibile ale interlocutorului. Tot ei depisteaza rapid orice farsa si citesc de la distanta intentiile false, ceea ce ii face greu de pacalit. Cand isi propun, se concentreaza intens si muncesc fara sa le pese nici de mancare, nici de odihna. Un alt avantaj este acela ca nu se descurajeaza. Sunt perseverenti si merg mai departe, fara sa se cramponeze de micile esecuri. Prin urmare, orice castig este exploatat la maximum.

Citește și:

Zile norocoase: duminica, luni, marti, miercuri

Culori norocoase: rosu, violet, visiniu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc