Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 4 zodii care au toate sansele sa se imbogateasca

Afla daca te numeri printre zodiile norocoase cu sanse mari sa se imbogateasca.

Poate ca banii nu aduc fericirea, dar cate dorinte nu ne-am implini daca am dispune de un cont generos in banca? Unele semne zodiacale n-au suficient fler ca sa castige bine, altele sunt norocoase, dar si risipitoare, insa 4 dintre ele nu numai ca atrag banii cu un magnetism de invidiat, ci ii si transforma cu pricepere in investitii profitabile. Iata care sunt norocosii cu sanse mari de a se imbogati!

4 zodii cu noroc la bani

Leu

zodii cu noroc la bani

Cel mai infocat si curajos din zodiac stie sa iasa in evidenta si nu se multumeste niciodata cu putin. Leii se impun, ajung in centrul atentiei si reusesc sa se faca placuti in societate, inclusiv la locul de munca, unde avanseaza repede pe scara ierarhica si negociaza avantajos. Nu renunta niciodata la principii si corectitudine, castigand respectul unor oameni asemenea lor, integri si seriosi. Sunt constienti cat valoreaza si stiu cum sa se comporte in afaceri pentru ca rezultatul sa le fie favorabil. Nu doar stofa de lideri le aduce functii sus-puse si platite consistent. Leii mai au o calitate a oamenilor care fac avere: nu risipesc banii. Ei investesc in afaceri sau obiecte care nu-si pierd valoarea, ba chiar pot aduce profit, in timp. Totodata, sunt mereu optimisti, increzatori, iar proiectele pe care le pun pe picioare sunt dintre cele mai trainice. Ei sunt prietenii la care apelezi cand ai ramas pe stoc zero, pentru ca stii precis ca au rezerve la saltea.

Citește și:

Zile norocoase: marti, vineri, duminica

Culori norocoase: rosu, rubiniu, violet, auriu

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc