Horoscop mitologic: Ce zeitate greceasca te reprezinta in functie de zodia ta

Horoscop mitologic: Ce zeitate greceasca te reprezinta in functie de zodia ta

Ce zeu grec iti corespunde in functie de caracteristicile personalitatii tale!

Rac - Artemis

zeitate greceascafoto: Evdoha_spb, Shutterstock

Artemis este zeita vanatorii, dar si a Lunii, a padurilor si tuturor animalelor, una dintre cele mai respectate din mitologie. La fel de protectoare cu copiii si fiintele lipsite de aparare sunt femeile Rac. Dedicata celor dragi, ii aperi cu orice pret, esti feminina si luptatoare in acelasi timp.

Leu - Zeus

horoscop mitologicfoto: EstebanDeArmas, Shutterstock

Zeus, regele zeilor, divinitatea suprema, zeul cerului, stapanul tunetului si al fulgerului este cel cu care te asemeni. Un pic aroganta, iti place sa fii in centrul atentiei si sa primesti laude. Ai multa incredere in tine, castigi respectul altora cu usurinta si te impui fara efort. Nu-ti place sa cedezi.

Fecioara - Hermes

horoscop mitologicfoto: Masterr, Shutterstock

Hermes este zeul comertului, iar tu te pricepi extrem de bine la afaceri, castigi si inmultesti banii cu usurinta. Multi te invidiaza. Tot Hermes protejeaza sportul si calatoriile, iar cei nascuti in zodia Fecioara se simt excelent in mijlocul naturii si le place sa experimenteze.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc