Ce zeu grec iti corespunde in functie de caracteristicile personalitatii tale!

Capricorn - Apollo

ce zeu grec esti in functie de zodiefoto: Croisy, Shutterstock

Apollo este zeul artelor, al Soarelui si al luminii, protectorul muzicii si al poeziei. Si tu, desi bine ancorata in realitate, ai o latura visatoare si romantica. Muzica si literatura sunt de multe ori pentru tine cel mai drag refugiu. Ai talent, esti creativa si ies lucruri spectaculoase din mainile tale.

Varsator - Poseidon

horoscop mitologicfoto: Pipojackman, Shutterstock

Poseidon era stapanul marilor, al cutremurelor si furtunilor. Varsatorii la randul lor pot fi oaze de liniste sau pot involbura cele mai linistite ape, daca se dezlantuie. Pari inabordabila, dar cine te cunoaste stie ca poti fi imblanzita usor. Te calmezi la fel de repede cum te aprinzi.

Pesti - Hades

horoscop mitologicfoto: MatiasDelCarmine, Shutterstock

Hades era stapanul Lumii de dincolo, iar Pestii au o legatura speciala cu lucrurile supranaturale. Ai o fire schimbatoare si e greu pentru oricine sa-ti citeasca gandurile. Singuratica si misterioasa, dai dovada de o sensibilitate aparte, de o intuitie si o creativitate la care multi doar viseaza.

Foto prima pagina: Nejron Photo, Shutterstock

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc