Setari Cookie-uri

Horoscop mitologic: Ce zeitate greceasca te reprezinta in functie de zodia ta

Ce zeu grec iti corespunde in functie de caracteristicile personalitatii tale!

Balanta - Afrodita

horoscop mitologic foto: Algol, Shutterstock

Afrodita este zeita iubirii si a frumusetii, iar tu, daca esti Balanta, stii sa iubesti ca nimeni alta si esti fascinata de tot ce e frumos. Tineretea ta eterna si firea copilaroasa, dar si atragatoare razbat prin toti porii indiferent ce varsta ai. Esti dorita de multi si ti-e greu sa-ti alegi perechea.

Scorpion - Demetra

zeitate greceasca foto: Inga Dudkina, Shutterstock

Demetra era zeita fertilitatii si a agriculturii, ocrotitoarea naturii purtatoare de viata. Scorpionii se implica si ei in activitati umanitare, adora sa vindece, sa aduca bunastare si confort., sa imparta ceea ce au. Cunosti natura umana si poti fi foarte razbunatoare daca este in pericol cineva drag.

Sagetator - Dionis

horoscop mitologic foto: Makars, Shutterstock

Dionis este zeul vinului, al petrecerilor, al placerilor trupesti, dar si protectorul teatrului. Tie iti place viata, adori sa te distrezi si nu concepi sa te plictisesti daca esti Sagetator. Incerci si reusesti sa scoti la iveala tot ce-i mai bun din fiecare om si creezi dependenta cu doza ta de nebunie.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc