Setari Cookie-uri

Astrologie: Dependenta ta in functie de zodie

Cei mai dependenti si terminand cu cei mai independenti nativi.

Unii sunt mai predispusi decat altii sa dezvolte diverse adictii, poate periculoase, poate enervante sau pur si simplu amuzante. In continuare gasesti o lista a dependentelor in functie de zodie, incepand cu cei mai dependenti si terminand cu cei mai independenti nativi.

Dependentele zodiilor: care sunt cele mai dependente dintre zodii

1 - Scorpion

dependentele zodiilor
Locul 1 pentru cea mai adictiva personalitate il ocupa detasat Scorpionii. Ei nu pot trai fara sa-i controleze pe ceilalti si devin usor dependenti de persoane, stari, dovezi de iubire, de experiente pasionale, chiar si de ursuletul de plus preferat se ataseaza trup si suflet, uneori.

2 - Pesti

dependentele zodiilor

Este una dintre cele mai vunerabile zodii cand e vorba de adictii. Unii rautaciosi spun chiar ca Pestii pot deveni dependenti de orice, de la alcool, antidepresive sau alte substante care le dau curaj si aparent confort emotional, pana la mancare, sentimente, persoane sau obiecte.

Citește și:

3 - Gemeni

dependentele zodiilor

Sunt dependenti de oameni. Gemenii nu functioneaza bine si nu se simt in apele lor cand sunt singuri, fara familie, fara prietenii pe care-i considera parte din sufletul lor. Tot Gemenii sunt avizi dupa cunoastere, dependenti de carti, de seriale documentare, de noutati diverse.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc