Setari Cookie-uri

Astrologie: Dependenta ta in functie de zodie

Cei mai dependenti si terminand cu cei mai independenti nativi.

7 - Fecioara

dependentele zodiilor

Femeile nascute in zodia Fecioara sunt dependente de curatenie. Nu conteaza ca totul in jur e luna, ele tot mai gasesc ceva de dereticat. Chiar si in vizita la prieteni simt nevoia sa puna lucrurile in ordine, iar daca le trece pragul cineva, e bine sa paseasca la ei in casa ca pe teren minat.

8 - Varsator

dependentele zodiilor

Unde e rost de distractie, hop si Varsatorul! Filme, jocuri de noroc, plimbari, iesiri in oras noaptea tarziu cu prietenii, nu s-ar vedea traind fara toate acestea. E foarte probabil ca un Varsator sa fie dependent de fumat si sa bea mai mult decat impun normele sociale si medicale.

9 - Berbec

zodii dependente

Sunt dependenti de miscare. Incearca sa tii un Berbec intr-un loc si-l vei vedea cum o ia razna. Are tone de energie care se cere si ea cumva eliberata, fie prin sport, fie prin diverse provocari, care mai de care mai solicitante. Berbecii nu stiu sa ia lucrurile usor, viteza este seva cu care se hranesc.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc