Setari Cookie-uri

Astrologie: Dependenta ta in functie de zodie

Cei mai dependenti si terminand cu cei mai independenti nativi.

4 - Taur

dependentele zodiilor

Sunt dependenti de confort, iar sentimentul pe care il traiesc in clipa in care obtin un lucru sau un obiect mult dorit este nepretuit. Un alt lucru in privinta caruia Taurii pierd orice control este mancarea, pe care o adora. Nu exista Taur mai chinuit decat cel care tine dieta.

5 - Rac

dependentele zodiilor
Familia este cea mai puternica dependenta a Racilor. Ei nu se pot desparti de cineva drag decat trecand prin flacarile Iadului, iar mania lor este de a despica firul in patru chiar si in privinta problemelor minore. O dependenta mai putin dureroasa, dar ingrasatoare, este gatitul.

6 - Sagetator

dependentele zodiilor

Sagetatorii sunt dependenti de cumparaturi. Fashionisti convinsi, chiar daca au maldare de haine si bijuterii, nu se pot opri din cumparat mici accesorii care sa-i faca sa se simta in trend. In aceeasi masura, nu pot trai fara diversitate: sportul si excursiile sunt sarea si piperul vietii lor.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc