Setari Cookie-uri

Astrologie: Dependenta ta in functie de zodie

Cei mai dependenti si terminand cu cei mai independenti nativi.

10 - Leu

zodii dependente

Leului statutul de invingator ii provoaca dependenta. Daca vrea cu tot dinadinsul un lucru sau o persoana, aceea devine obsesia lui si nu se lasa pana nu castiga. Adora sa se simta irezistibil, triumfator si superior altora care si-au dorit la randul lor acelasi lucru si nu l-au obtinut.

11 - Balanta

zodii dependente

Capata de-a lungul vietii tot felul de mici fixatii, precum mancarea sanatoasa, mai degraba decat dependente. Daca au o slabiciune pentru ceva, sunt lucrurile frumoase, pe care le adora, fie ele opere de arta, haine sau bijuterii, in care investesc mult, financiar si emotional.

12 - Capricorn

zodii dependente

Sunt dependenti, in mod clar, de munca, iar cunoscutii lor pot confirma asta la orice ora. Uneori, sunt atat de preocupati si obsedati de un proiect profesional, ca petrec mai mult timp la job decat acasa. Adora sa li se recunoasca meritele!

Citește și:

Foto prima pagina: Moustache Girl, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc