Setari Cookie-uri

Astrologie: Cati copii o sa ai? Afla ce spun astrele!

Iata cati copii ar trebui sa ai in functie de trasaturile semnului tau zodiacal! Esti pregatita?

Rac – de la trei in sus

Simti ca esti facuta pentru a fi mama, inca de pe vremea cand erai mica si plimbai papusile in carucior. Familia e sfanta pentru tine si e firesc sa vrei sa fie cat mai numeroasa. Primul copil ti se pare cea mai mare binecuvantare, iar dupa al doilea abia incepi sa te obisnuiesti si cu bune, si cu rele. Esti o mama devotata, cu un instinct matern mai bine dezvoltat decat al multora din zodiac.

cati copii vei avea in functie de zodie Foto: Tomsickova Tatyana, Shutterstock

Leu – o echipa de fotbal

Regina junglei sa nu se descurce cu niste copii, fie ei chiar si o mica armata? Nici pomeneala, esi mai ceva decat Napoleon! Indiferent cati copii ai, lasi impresia ca detii controlul total si ca nimic nu-ti perturba ritmul. Alte mame te invidiaza din suflet si se intreaba cum reusesti sa le faci pe toate si sa arati in continuare atat de bine.

cati copii vei avea Foto: Tatyana Dzemileva, Shutterstock

Citește și:

Fecioara – unul si bun

Tu iti planifici totul in cel mai mic detaliu, inclusiv in privinta copilului, care trebuie sa fie unul singur, ca sa ai timp sa te ocupi de el 24 de ore din 24. Igiena din casa trebuie sa fie impecabila, mancarea verificata strict, hainutele apretate si neaparat cele mai frumoase, apoi lectiile, de nota 10. Numai gandul ca ar trebui sa faci toate astea pentru doi te sperie.

zodiile ca mame Foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc