Setari Cookie-uri

Astrologie: Cati copii o sa ai? Afla ce spun astrele!

Iata cati copii ar trebui sa ai in functie de trasaturile semnului tau zodiacal! Esti pregatita?

Balanta – doi sau patru, sa fie echilibru

Caracteristica ta principala, nevoia de echilibru, se oglindeste in viata de familie. Copiii tai trebuie sa fie cei mai buni prieteni, sa se iubeasca si sa se apere unul pe altul. De aceea, e ideal sa fie numar par, macar doi, sau daca nu, patru, fiecare cu fratele de suflet. O sa iti imparti atentia intre ei in mod egal, o sa le fii prietena si sfatuitoare, doar la capitolul organizare nu stai prea bine.

zodiile ca mame Foto: Rohappy, Shutterstock

Scorpion – nu mai putin de doi

Ai tone de iubire de oferit si ar fi mare pacat sa nu aduci pe lume macar doi bebelusi. Oricat ai fi de tanara cand se intampla asta, totul va decurge firesc, iar tu vei da dovada de maturitate. Cum esti foarte posesiva si vrei sa ai totul sub control, te-ar ajuta enorm sa ai mai mult de doi copii. In felul acesta, inveti sa le oferi mai multa libertate si primesti iubire din mai multe surse.

Citește și:

cati copii vei avea in functie de zodie Foto: Alena Ozerova, Shutterstock

Sagetator – mama aventuroasa a unui singur copil, probabil

Nu-ti doresti neaparat familie, ba chiar preferi sa ramai total independenta si lipsita de obligatii, dar cum nu-ti iei masuri de protectie intotdeauna, sunt sanse mari sa ramai insarcinata cand nu te-astepti. Cel mai probabil o sa fii mama excentrica a unui singur copil, pe care il iei cu tine peste tot, in excursii, la cumparaturi, la sala.

cati copii vei avea in functie de zodie Foto: Soloviova Liudmyla, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc