Setari Cookie-uri

Astrologie: Cati copii o sa ai? Afla ce spun astrele!

Iata cati copii ar trebui sa ai in functie de trasaturile semnului tau zodiacal! Esti pregatita?

Capricorn – unul ajunge

Esti foarte realista si stii ca nu-i usor sa cresti un copil. Vrei sa-i oferi tot cei mai bun, sa nu-i lipseasca nimic, tocmai de aceea preferi sa fie unul singur, ca sa te poti ocupa de el cu toate resursele, in mod responsabil. Iti iei misiunea foarte in serios, iar cel mic te va respecta si te va iubi enorm de mult toata viata.

cati copii vei avea Foto: Joana Lopes, Shutterstock

Varsator – supermama a trei copii

Se stie ca un copil iti schimba total programul si prioritatile, iar tu tii la libertatea ta ca la aer. Chiar daca amani momentul cat poti, la vremea potrivita consideri maternitatea provocarea vietii tale si devii o supermama, intelegatoare, permisiva, pe care copilul o iubeste nespus. Iti place sa experimentezi, iar ceea ce descoperi ca mama s-ar putea sa te faca sa vrei o familie mai mare. Astrele prezic ca vei avea trei copii.

Citește și:

zodiile ca mame Foto: 2xSamara.com, Shutterstock

Pesti – cel putin doi

Inca din adolescenta este genul care zambeste copiilor in autobuz si abia asteapta o ocazie sa tina un bebelus in brate. Pentru tine, sa fii mama este un vis implinit. Nu pierzi timpul si probabil ii faci de tanara, ca sa scapi de-o grija. Putini copii vor fi la fel de rasfatati ca ai tai, tocmai de aceea ajung sa fie cel putin doi: cand primul iti cere un fratior, imediat ii indeplinesti dorinta.

cati copii vei avea Foto: Yuganov Konstantin, Shutterstock

Foto homepage: Liderina, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc