Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa ai grija de silueta ta in functie de zodie

Sarbatorile trec, kilogramele raman si trebuie date jos cat mai rapid si eficient.

Rac – hrana lichida

cum iti mentii silueta Cum esti una dintre cele mai bune gospodine ale zodiacului, sigur ai gatit mult si ai mancat pe masura de Paste. Cum slabesti? Tot „gatind“, dar mult mai simplu si sanatos. Supe, smoothieuri, piureuri de legume si... cam atat ar trebui sa ai in meniu macar o saptamana.

Leu – sa fie proteine!

silueta

Carnivora prin definitie, sigur de Paste ti-ai facut plinul cu fripturi si drob! Stii si tu, carnea in exces nu e buna, asa ca iti recomandam cateva zile cu proteine din alte surse. Bea chefir, mananca iaurt, urda, branzica de casa sau alege proteine vegetale, cum sunt ciupercile sau nautul.

Fecioara – numara calorii

cum iti mentii silueta

Daca un semn zodiacal e candidatul perfect la regimurile cele mai drastice inventate vreodata, ei bine, tu esti! O Fecioara autentica e perfect capabila sa bea dimineata cafea neindulcita, seara un ceai, iar in restul zilei sa numere cu strictete cele 1200 de calorii permise ca sa slabeasca rapid.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc