Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa ai grija de silueta ta in functie de zodie

Sarbatorile trec, kilogramele raman si trebuie date jos cat mai rapid si eficient.

Balanta – echilibru

cum iti mentii silueta

Nu te ingrijoreaza atat de tare kilogramele in plus, cat dezechilibrul pe care l-ai provocat in organism cu excesele de Paste. Compensezi festinul cu o perioada de abstinenta de la bunatati. Ca sa te simti impacata, poti incerca pentru cateva zile o dieta 100% vegana, organica.

Scorpion – fara recompense

cum iti mentii silueta Ai o vointa extraordinara si esti foarte sigura de reusita cand incepi o dieta, dar te frustrezi enorm intr-un timp scurt. Plus ca esti pofticioasa si mananci mult pe fond nervos. Nu mai manca nimic dupa 7 seara, renunta la rontaitul intre mese si problema e pe jumatate rezolvata.

Sagetator – sucuri naturale

cum iti mentii silueta Iti place mancarea traditionala, iti place bautura buna, doar ficatul si bila nu-s cele mai fericite cu alegerile tale. Cateva zile de detox intens cu sucuri naturale de legume si fructe, in special citrice, sfecla, morcovi, castraveti dau un restart sistemului digestiv.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc