Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum sa ai grija de silueta ta in functie de zodie

Sarbatorile trec, kilogramele raman si trebuie date jos cat mai rapid si eficient.

Capricorn – organizare

cum iti mentii silueta Pentru tine masa e sfanta si functionezi dupa un program bine pus la punct. Ai nevoie de o dieta care sa-ti spuna exact ce sa mananci si la ce ora. Ca sa fie foarte simplu, stabileste o masa principala in mijlocul zilei, iar dimineata si seara mananca doar fructe si legume, intotdeauna la aceeasi ora.

Varsator – mereu altceva

cum iti mentii silueta Restrictiile te descurajeaza, nu suporti sa fii legata de un program de masa strict. Iti place sa fii originala si-ti alegi dieta dupa dispozitia de moment. O zi poti sa bei numai sucuri, o zi sa mananci numai salate, iar in alta zi sa tii post cu seminte si apa. Tu decizi!

Pesti – ceaiuri

cum iti mentii silueta Pe tine apa te scoate cam din orice incurcatura, asa ca tot ea te salveaza si de extrakilograme. Bea multe lichide, in special ceaiuri naturale din plante si redu mult portiile de mancare solida. Daca iti iei si un abonament la piscina, intr-o saptamana esti ca noua!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc