Setari Cookie-uri

Astrologie: Profesia perfecta pentru zodia ta

Caracteristicile zodiei te pot ajuta sa descoperi care este profesia ideala pentru tine.

Rac

profesia ideala zodie Nimic nu-ti aduce satisfactie mai mare decat un serviciu care sa-ti permita sa-i ajuti pe altii. Bucuria pe care o simti cand reusesti sa aduci putina alinare si un zambet pe chipul cuiva e inestimabila. De aceea, meseria de asistent social sau medical, educatoare, invatatoare, o faci cu drag, oricat ar fi de grea. Lucrul cu animalele, din postura de veterinar sau ingrijitor, iarasi iti surade.

Leu

profesia ideala leu Iti place sa fii in centrul atentiei, sa faci diferenta prin prezenta ta. Indiferent de domeniu, esti un lider de echipa excelent. Poti fi la fel de bine maestru de ceremonii, actor, diplomat, politician, profesor, coordonator de proiecte. Cert este ca ai darul de a aduna oamenii in jurul tau, de a le trezi si mentine interesul, iar ambitia si increderea in tine iti garanteaza succesul.

Fecioara

profesia ideala zodie Orice departament are nevoie de macar un angajat Fecioara. Esti perfectionista, atenta la detalii, muncesti oricat este nevoie ca sa iasa lucrurile impecabil. Un functionar extrem de constiincios si de corect, caruia seful nu are ce sa-i reproseze. De la bibliotecara la hair stylist, organizator de evenimente sau sef de restaurant, corector sau critic, ceea ce faci tu nu necesita retusuri.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc