Setari Cookie-uri

Astrologie: Profesia perfecta pentru zodia ta

Caracteristicile zodiei te pot ajuta sa descoperi care este profesia ideala pentru tine.

Balanta

profesii zodii Cum iti place dreptatea, iubesti adevarul si reusesti sa te mentii obiectiva si impartiala, poti fi un avocat, judecator, arbitru sau mediator de nota 10. Tactul si empatia de care dai dovada te ajuta sa fii si un foarte bun psiholog, creativitatea te recomanda pentru meserii precum cea de translator sau jurnalist, iar diplomatia te face un conducator iubit de echipa.

Scorpion

profesii zodii Natura pasionala a zodiei tale te obliga sa ai un job pe care sa-l iubesti, altfel nu l-ai putea face bine. Esti foarte discreta, adori sa deconspiri mistere si orice secret e o provocare pentru tine, asa ca, daca ai putea sa te faci detectiv criminalist, chirurg sau diagnostician, ai fi cea mai fericita si ai excela, cu siguranta. In IT, ai putea decripta si cele mai complicate sisteme de operare.

Sagetator

profesii zodii Tu te pricepi la multe, iti place sa inveti, esti deschisa la nou si te adaptezi usor aproape oricarui job. Cu cat mai multa actiune, cu atat mai bine. Esti un excelent consultant de vanzari, agent de turism, pedagog sau antrenor. Optimista si mereu increzatoare, stii sa-i motivezi pe ceilalti si sa le dai incredere.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc