Setari Cookie-uri

Astrologie: Profesia perfecta pentru zodia ta

Caracteristicile zodiei te pot ajuta sa descoperi care este profesia ideala pentru tine.

Capricorn

profesii zodii Capricornii sunt dependenti de munca, toata lumea stie. Te perfectionezi in permanenta si, daca ai un job care-ti place si te motiveaza, viata ta se invarte in jurul lui. Poti fi un foarte bun administrator, in orice domeniu, un inginer sau arhitect priceput, un programator imbatabil. Iti pastrezi serviciul ani de zile si esti bine platita, pentru ca reusesti sa te faci indispensabila.

Varsator

profesii zodii Un serviciu care te tine legata 8 ore de un scaun, la birou, te plictiseste groaznic. Iti place sa iesi, sa te plimbi, sa calatoresti, chiar daca pentru altii pare solicitant si obositor. Te descurci extraodinar in domeniul vanzarilor - practic, nu lasi clientului nicio sansa sa te refuze. Foarte creativa, poti fi designer, layouter, reporter sau un fotograf talentat si bine cotat.

Pesti

profesii zodii Lucrezi foarte bine cu oamenii, esti calma, zambitoare, nu iti pierzi rabdarea. E ideal sa activezi in domeniul sanatatii, ca terapeut, maseur, nutritionist, antrenor personal, asistenta medicala, sau, pur si simplu, consultant al unei companii de suplimente nutrive. Foarte empatica, esti si un bun psiholog sau inspector de resurse umane.

Citește și:

foto homepage: Sergey Nivens, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc