Cand simti ca ai nevoie sa schimbi peisajul, pune la cale o mica evadare. Dupa munca, stres, oboseala, esecuri sau tristeti, e firesc sa urmeze odihna, relaxare, detasare, bucurie. Unde sa mergi ca sa te simti in largul tau, sa-ti incarci bateriile trupului si pe cele ale sufletului, iti spune zodia.

Escapada ideala pentru fiecare zodie Berbec – in creierii muntilor

Foto: everst, Shutterstock

Adrenalina si aventura te scot din cea mai proasta stare. Esti spontana si preferi sa-ti faci singura programul, fara sa depinzi de nimeni, asa ca mergi la munte, intr-un peisaj salbatic, trezeste-te devreme, culca-te tarziu, fa drumetii, poze, escaladeaza stancile, mananca in jurul focului de tabara.

Taur – intr-un paradis culinar

Foto: g-stockstudio, Shutterstock

Muncesti mult si meriti din plin sa te premiezi cu o iesire chiar daca scurta, dar all inclusive. Cum esti o gurmanda si-ti place sa ai la dispozitie o intreaga paleta de mancaruri gustoase, incearca Italia si fa-ti plinul cu paste, pizza si gelato. Fericirea e garantata!

Gemeni – la shopping

Foto: Alliance, Shutterstock

Paris, Milano, Barcelona, ca sa fii chic, sau tari mai accesibile ca pret, ca sa nu faci gaura-n buget. Adori sa te plimbi prin magazine cautand oferte irezistibile si te lauzi cu fiecare mica afacere pe care ai facut-o cumparand lucruri frumoase la pret de chilipir. Uiti de stres instant!

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: