Setari Cookie-uri

Astrologie: Varsta ideala pentru maritis, in functie de zodia ta

Momentul potrivit la care esti pregatita sa spui DA!

varsta ideala casatorie Foto: IVASHstudio, Shutterstock

Romantice sau pragmatice, independente sau obediente, pana la urma urmei toate femeile, chiar si cele mai nesupuse, isi doresc sa fie mirese, la un moment dat. Daca te grabesti sau daca amani prea mult momentul, s-ar putea sa-ti para rau. Iata ce spune semnul zodiacal despre varsta la care esti cu adevarat pregatita sa spui DA.

Varsta ideala pentru casatorie in functie de zodie

Berbec

varsta ideala casatorie Firea neastamparata te face sa te arunci intr-o relatie sau chiar intr-o casatorie la primul impuls, fara sa stai pe ganduri. La fel de repede poti ajunge sa regreti.

Sfatul astrelor: asteapta sa treci de 30 de ani si sa-ti cunosti bine partenerul inainte sa faci un astfel de pas important. Casatoria nu e o joaca.

Taur

varsta ideala casatorie Tu vrei sa te asezi la casa ta cat mai curand si dai dovada de suficienta maturitate incat sa te descurci cu brio in postura de sotie chiar si la 20 de ani.

Citește și:

Sfatul astrelor: cand simti ca ai gasit un partener la fel de serios si implicat ca tine, nu ezita, chiar daca multi vor spune ca esti prea tanara ca sa faci pasul cel mare.

Gemeni

zodiile si casatoria

Esti destul de nehotarata in privinta casatoriei. Pe de o parte iti surade ideea, pe de alta vrei sa mai copilaresti.

Sfatul astrelor: abia pe la 35 de ani poti spune ca ai acumulat destula experienta incat sa alegi un partener in cunostinta de cauza si cu sanse mari de reusita.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc