Setari Cookie-uri

Astrologie: Varsta ideala pentru maritis, in functie de zodia ta

Momentul potrivit la care esti pregatita sa spui DA!

Rac

zodiile si casatoria

Daca ai trecut de 25 de ani si esti inca necasatorita, te simti debusolata. Pentru tine, implinirea ca femeie o gasesti doar alaturi de barbatul iubit.

Sfatul astrelor: nu ezita sa-ti oficializezi relatia cat mai curand posibil; statutul de sotie te ajuta sa te simti in siguranta, protejata si sa ai mai multa incredere in tine.

Leu

varsta ideala casatorie
Cum iti place sa domini si sa detii controlul, nu astepti sa fii ceruta in casatorie, lansezi chiar tu intrebarea. Cu cat esti mai tanara, cu atat e avantul mai mare, dar si naivitatea.

Sfatul astrelor: nu te grabi spre altar, asteapta sa te convingi ca faci intr-adevar alegerea corecta; pentru asta, ar trebui sa astepti pana dupa 30 de ani, cand ai suficienta incredere in el si in tine.

Fecioara

varsta ideala casatorie Tu nu te multumesti cu putin in nicio privinta si cu atat mai greu te decizi in privinta viitorului sot. Cand ai siguranta ca l-ai intalnit si te cere in casatorie, nu mai cauta nod in papura.

Citește și:

Sfatul astrelor: e bine sa nu fii nici prea tanara, nici prea in varsta cand imbraci rochia de mireasa. Peste 25 si sub 30 de ani ar fi varsta ideala pentru tine.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc