Setari Cookie-uri

Astrologie: Varsta ideala pentru maritis, in functie de zodia ta

Momentul potrivit la care esti pregatita sa spui DA!

Capricorn

zodiile si casatoria Te caracterizeaza pragmatismul si responsabilitatea. Iti doresti stabilitate si simti ca o familie te poate implini. Vrei sa te casatoresti de indata ce esti pe picioarele tale.

Sfatul astrelor: pentru tine nu doar dragostea, ci si cariera conteaza; casatoria poate asteapta pana dupa 30 de ani, cand ajungi unde ti-ai dorit pe plan profesional.

Varsator

zodiile si casatoria Libertatea deplina pe care o adori nu e compatibila cu casatoria. Ai nevoie de un barbat matur, sigur pe el, care sa-ti accepte independenta.

Sfatul astrelor: daca te casatoresti devreme, sunt sanse mari sa te desparti si sa o iei de la capat. Ar fi o greseala sa nu astepti pana dupa 30 de ani.

Pesti

varsta ideala casatorie Tu nu esti facuta ca sa fii singura, iar casatoria o vezi ca pe o garantie ca vei avea pe cineva alaturi la batranete. Totusi, nu te gandesti cu adevarat la asta in prima jumatate a vietii.

Citește și:

Sfatul astrelor: esti o sotie buna si la 20, si la 80 de ani, dar e mai bine sa mergi cu pasi mici spre altar; in tinerete esti prea naiva si visatoare ca sa alegi obiectiv.

Foto homepage: Kuznetcov_Konstantin, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc