Setari Cookie-uri

Astrologie: Varsta ideala pentru maritis, in functie de zodia ta

Momentul potrivit la care esti pregatita sa spui DA!

Balanta

varsta ideala casatorie

Fermitatea nu e punctul tau forte. Esti indecisa in privinta casatoriei, tocmai pentru ca te temi sa nu regreti mai tarziu pasul facut, asa ca te razgandesti de multe ori.

Sfatul astrelor: acorda-ti timp, caci graba strica treaba chiar si pentru Balantele cele mai indragostite. Asteapta oricat barbatul care te va convinge ca nu poti trai fara el!

Scorpion

zodiile si casatoria

Cea mai posesiva dintre zodii abia asteapta juramintele de dragoste care sa-i pecetluiasca iubirea pana la moarte. Totusi, un act nu garanteaza sentimente nemuritoare.

Sfatul astrelor: nu ai maturitatea necesara sa te casatoresti in tinerete. Asteapta sa treci de 30 ani daca-ti doresti o uniune pe viata.

Sagetator

zodiile si casatoria Casatoria ti se pare o responsabilitatea mult prea mare, nu vrei sa te simti atat de legata nici macar de omul iubit si consideri ca nu actele aduc fericirea.

Citește și:

Sfatul astrelor: nu te casatori doar pentru ca altii pun presiune asupra ta. Spune DA doar atunci cand simti din tot sufletul ca iti doresti asta, chiar daca vei avea peste 40 de ani.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc