Setari Cookie-uri

Zodiac egiptean: ce zeu al Egiptului te protejeaza

Fiecare semn zodiacal egiptean este guvernat de o zeitate despre care se spune ca te protejeaza, calauzindu-te pe tot parcursul vietii.

Vechi de cand lumea, zodiacul egiptean are un singur lucru in comun cu cel european, si anume numarul de 12 zodii pe care le cuprinde. Fiecare semn zodiacal egiptean este guvernat de o zeitate despre care se spune ca te protejeaza, calauzindu-te pe tot parcursul vietii si insuflandu-ti trasaturi ale personalitatii, talente, dar si slabiciuni. Intervalele de timp corespunzatoare fiecarei zodii sunt diferite de cele cu care esti obisnuita, asa ca nu-ti ramane decat sa-ti cauti data nasterii si sa afli cum iti influenteaza destinul zeul sau zeita ta.

Horoscop egiptean: ce zeu te calauzeste pe tot parcursul vietii

Nil (1-7 ianuarie, 19-28 iunie, 1-7 septembrie, 18-26 noiembrie)

zodiac egiptean Esti comunicativa, deschisa in relatiile cu ceilalti, dai dovada de o mare toleranta si disponibilitate de a face concesii. Te caracterizeaza armonia interioara, linistea, echilibrul. Esti rationala si calculata in viata de zi cu zi, dar foarte romantica atunci cand iubesti. Uneori devii, fara motiv serios, tematoare sau involburata, asemeni marelui fluviu Nil divinizat de egipteni.

Citește și:

Culori benefice: rosu, bleumarin

Compatibilitate cu: Seth, Amon-Ra

Amon Ra (8-21 ianuarie, 1-11 februarie)

zodiac egiptean Amon Ra, Regele Zeilor, iti aduce energie, putere, intuitie si creativitate. Traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima. Muncitoare si sigura pe fortele proprii, ai calitati de lider si te motiveaza competitiile. Ai o constitutie robusta si o mare putere de refacere in caz de boala, in special datorita optimismului tau nativ. Nu-ti lipsesc prietenii si esti foarte corecta.

Culori benefice: galben, portocaliu

Compatibilitate cu: Nil, Horus

Mut (21-31 ianuarie, 8-22 septembrie)

zodiac egiptean Inveti din sfaturile pe care le primesti si te lasi calauzita de oameni mai intelepti decat tine, dar la randul tau le oferi povatuire altora, asemeni zeitei Mut, ce avea rolul de mama divina a regilor. Esti printre cele mai protectoare, feminine si grijulii fiinte. Ai darul de a cunoaste oamenii, de a le citi intentiile ascunse, dar iti pastrezi gandirea pozitiva si stii ca orice lucru are o rezolvare.

Citește și:

Culori benefice: rosu, maro

Compatibilitate cu: Amon-Ra, Thot

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc