Setari Cookie-uri

Zodiac egiptean: ce zeu al Egiptului te protejeaza

Fiecare semn zodiacal egiptean este guvernat de o zeitate despre care se spune ca te protejeaza, calauzindu-te pe tot parcursul vietii.

Seth (28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie)

zodiac egiptean Agerimea mintii este cel mai de pret dar de la zeul Seth, zeul desertului. Tot de la el vin perfectionismul, furia necontrolata si inversunarea de care dai dovada cand nu ies lucrurile cum vrei tu. Ai o fire schimbatoare, duala, dupa unii. In dragoste, ca si in orice alta privinta, te razgandesti usor. Esti insa un foarte bun prieten si sfatuitor.

Culori benefice: bleu, negru

Compatibilitate cu: Geb, Nil

Bastet (14-28 iulie, 23-27 septembrie, 3-17 octombrie)

horoscop egiptean Esti o persoana matura, echilibrata, careia nu ii plac excesele, chiar daca iubesti distractia si veselia. Bastet, zeita fecunditatii si a lunii te transforma intr-o femeie romantica, visatoare, si o mama extrem de devotata. Cei dragi au mare incredere in tine si stiu ca nu ii poti minti. Te atrag lucrurile inexplicabile, astrologia, magia, ocultismul si ai nevoie sa petreci mult timp singura.

Citește și:

Culori benefice: gri, ocru

Compatibilitate cu: Horus, Sehmet

Sekhmet (29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie)

horoscop egiptean

Ai o fire vesela, zburdalnica, vorbareata, iar gandirea pozitiva este cel mai de pret atu al tau. Esti totodata foarte impulsiva si luptatoare, asemeni zeitei leoaice Sekhmet, lucru care iti cam aduce incurcaturi, dar si victorii. Iti place sa detii pozitii importante, iar cuvintele tale sa cantareasca mult, pentru ca astfel sa poti schimba in bine vietile altora. Nu-ti place sa judeci oamenii si esti foarte corecta.

Culori benefice: verde, bleu

Compatibilitate cu: Bastet, Geb

Foto: Vladimir Zadvinskii, Shutterstock

Foto homepage: Andrey Burmakin, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc