Setari Cookie-uri

Zodiac egiptean: ce zeu al Egiptului te protejeaza

Fiecare semn zodiacal egiptean este guvernat de o zeitate despre care se spune ca te protejeaza, calauzindu-te pe tot parcursul vietii.

Thoth (1-19 aprilie, 8-17 noiembrie)

horoscop egiptean Ambitioasa si optimista, adori sa-ti depasesti limitele, iar obstacolele nu te sperie. Esti curajoasa si nu te opresti pana cand nu ajungi unde iti propui. Zeul matematicii si al cunoasterii, Thoth te ajuta sa fii calculata, rationala, inteleapta si sa rezolvi problemele cu usurinta. Iti place sa scrii, sa despici firul in patru, sa asculti si sa dai sfaturi altora.

Culori benefice: alb, roz

Compatibilitate cu: Bastet, Isis

Horus (20 aprilie – 7 mai, 12-19 august)

zodiac egiptean Zeul cerului, Horus era protectorul regilor si dusmanilor raului, de aceea si tu urasti uneltirile si nedreptatea. Foarte incapatanata si inflexibila, folosesti milioane de argumente in favoarea ta atunci cand aperi o cauza pe care o consideri nobila. Adori confortul si siguranta, pentru care muncesti mult, fara sa astepti ajutorul nimanui. Familia e foarte importanta pentru tine.

Citește și:

Culori benefice: rosu, auriu

Compatibilitate cu: Bastet, Geb

Anubis (8-27 mai, 29 iunie – 13 iulie)

zodiac egiptean Anubis era protectorul zeilor si al mortilor deopotriva. Esti o fire introvertita, care nu spune deschis ce o framanta, dar cine reuseste sa patrunda in sufletul tau descopera o persoana calda si sensibila, capabila de orice sacrificiu pentru cei dragi. La serviciu, cat si in viata personala, iti indeplinesti pana la capat misiunile, pe care le gandesti in perspectiva. Ai nevoie de liniste ca sa functionezi.

Culori benefice: mahon, visiniu

Compatibilitate cu: Bastet, Isis

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc