Setari Cookie-uri

Zodiac egiptean: ce zeu al Egiptului te protejeaza

Fiecare semn zodiacal egiptean este guvernat de o zeitate despre care se spune ca te protejeaza, calauzindu-te pe tot parcursul vietii.

Geb (12-19 februarie, 20-31 august)

zodiac egiptean Zeu al pamantului si al fertilitatii, Geb iti insufla o mare dragoste de oameni, de natura si de viata. Iubesti animalele, pomii, plantele, faci totul pentru protejarea lor. Ai o personalitate puternica, dar esti, in acelasi timp, foarte sensibila si saritoare. Ai un fel de al saselea simt care nu-ti da voie sa te inseli in privinta alegerilor pe care le faci, dar cand totusi dai gres esti foarte afectata.

Culori benefice: roz, violet

Compatibilitate cu: Seth, Horus

Osiris (1-10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie)

horoscop egiptean Stii sa te pui in evidenta, esti descurcareata si ai idei ingenioase, fructuoase, pe care nu te temi sa le aplici, pe plan personal sau profesional. Iti asumi responsabilitati, esti indrazneata, dar ceri mult in schimb, mai ales daca ajungi in postura de sef. Osiris, zeul mortilor si al invierii, te ajuta sa renasti, sa evoluezi, sa devii mai puternica dupa un esec si sa-ti invingi vulnerabilitatile.

Citește și:

Culori benefice: galben, verde

Compatibilitate cu: Isis, Toth

Isis (11-31 martie, 18-29 octombrie, 19-31 decembrie)

zodiac egiptean Esti foarte empatica, adori sa te faci utila, sa-i ajuti pe ceilalti. Directa si sincera, cand ai de spus un lucru, o faci fara menajamente. Isis, zeita magiei si a vietii, te face sa tanjesti dupa o iubire profunda, sa vrei sa te casatoresti si sa aduci pe lume copii. Esti foarte dedicata familiei tale, pe care o protejezi si o rasfeti. Iti asculti inima atunci cand iei decizii si crezi foarte mult in intuitia ta.

Culori benefice: albastru, alb

Compatibilitate cu: Osiris, Toth

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc