Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce creatura fantastica se potriveste zodiei tale

In functie de caracteristicile semnului tau zodiacal, afla ce creatura fantastica iti corespunde cel mai bine!

Creaturile mitologice intruchipeaza trasaturi ale Binelui si Raului, ele reflecta putere, gingasie, magie, cele mai ascunse temeri sau nazuinte ale oamenilor. In functie de caracteristicile semnului tau zodiacal, afla ce creatura fantastica iti corespunde cel mai bine!

Ce creatura mitologica esti in functie de zodie

Berbec – Varcolac

creatura mitologica Foto: Denis Andricic, Shutterstock

Berbecii au multi potentiali corespondenti in mitologia romaneasca. Varcolacul, Zmeul sau Balaurul sunt fiinte fabuloase de temut ce reflecta agitatia interioara, firea furtunoasa si furia nestapanita a acestui semn zodiacal usor de enervat si greu de imbunat.

Taur – Cerber

creatura mitologica Foto: Jaiz Anuar, Shutterstock

Paznicul neinduplecat si invincibil al portilor infernului se potriveste personalitatii celor nascuti in semnul Taurului, loiali, calculati, prevazatori, inflexibili, fermi. Chiar si ei au punctele lor vulnerabile, dar putini sunt cei care le vor descoperi vreodata.

Citește și:

Citeste si horoscopul de azi pe horoscop.kudika.ro

Gemeni – Spiridus

creatura mitologica Foto: Atelier Sommerland, Shutterstock

Fapturi cu puteri supranaturale cu ajutorul carora vrajitoarele faceau farmece de tot felul, in special de dragoste, se potrivesc Gemenilor jucausi, hazlii si un pic obraznici. Tot pentru aceasta zodie este reprezentativ Elful, micul semi-zeu al naturii si fertilitatii.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc