Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce creatura fantastica se potriveste zodiei tale

In functie de caracteristicile semnului tau zodiacal, afla ce creatura fantastica iti corespunde cel mai bine!

Balanta – Nimfa

nimfa Foto: Captblack76, Shutterstock

Inzestrate cu darul profetiei, Nimfele erau reprezentate de tinere seducatoare care te puteau innebuni cu frumusetea lor. Farmecul, gingasia, dragostea de viata si de libertate, alaturi de finetea specifica Balantei o asociaza perfect cu gratioasa Nimfa.

Scorpion – Unicorn

unicorn Foto: Atelier Sommerland, Shutterstock

Misterul si magnestismul, sensibilitatea, pasiunea si salbaticia Scorpionului sunt perfect descrise de acest personaj de legenda simbolizat de un cal alb cu corn in frunte. Neimblanzit, Unicornul sau Inorogul era considerat o fiinta pura, benefica, aducatoare de vesti bune.

Sagetator - Centaur

creatura mitologica Foto: Algol, Shutterstock

Jumatate om, jumatate cal, reprezentat adesea cu arcul si sageata in mana, Centaurul simbolizeaza suprematia ratiunii asupra instinctului. Asemeni lui, Capricornul este practic, ganditor, isi urmareste scopurile cu perseverenta si inlatura din cale orice obstacol sau intrus.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc