Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce creatura fantastica se potriveste zodiei tale

In functie de caracteristicile semnului tau zodiacal, afla ce creatura fantastica iti corespunde cel mai bine!

Rac – Ingerul Pazitor

inger pazitor Foto: Archv, Shutterstock

E de la sine inteles ca Racul, zodia materna prin excelenta, protectoare si sensibila, nu poate avea un corespondent mai potrivit decat Ingerul Pazitor. Langa tine zi si noapte, empatic si intelegator, nu exista nativ cu o mai mare putere de sacrificiu.

Leu – Sfinx

sfinx Foto: Xavier Fargas, Shutterstock

Cu trup de leu, aripi de vultur si cap de om, Sfinxul si ghicitorile lui erau mult temute conform mitologiei grecesti. Mandru, grandios, intelept si nemilos asemenea falnicului Sfinx, Leul adora sa domine, sa se impuna, sa atraga priviri admirative, dar si sa intimideze.

Fecioara – Grifon

creatura mitologica Foto: Sharahlazau Siarhei, Shutterstock

Considerati pazitori de comori secrete, dar si paznici ai Pomului Vietii, Grifonii erau simbol al puterii, vigilentei si intelepciunii. Rigiditatea, disciplina, consecventa sunt cele care duc la o asociere perfecta intre aceasta fiinta mitologica si semnul zodiacal al Fecioarei.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc