Setari Cookie-uri

Astrologie: Ce creatura fantastica se potriveste zodiei tale

In functie de caracteristicile semnului tau zodiacal, afla ce creatura fantastica iti corespunde cel mai bine!

Capricorn – Pasarea Phoenix

pasarea phoenix Foto: Jagoush, Shutterstock

O fiinta fabuloasa, capabila sa arda, apoi sa renasca din propria cenusa, pasarea Phoenix simbolizeaza forta transformarii, longevitatea, puterea. Capricornul la randul lui nu se lasa usor descurajat si este invingator in multe situatii fara iesire.

Varsator – Vampir

vampir Foto: Subbotina Anna, Shutterstock

Sa rezisti unui Vampir e imposibil. Independenta si rebeliunea Varsatorului, cat si puterea de convingere il fac foarte asemanator cu aceste creaturi captivante. Nimic nu-l tine deoparte de ceea ce-si doreste, iar uneori acapareaza cu totul oamenii din jur, facandu-i dependenti de el.

Pesti – Sirena

creatura mitologica Foto: vilenchik, Shutterstock

Jumatate om, jumatate peste, Sirena este acea fiinta incantatoare si ademenitoare care te seduce, apoi te poarta pe cai misterioase, uneori periculoase. Pestii sunt la randul lor cuceritori, mierosi, dar si foarte alunecosi, prinzandu-te usor in mreje.

Citește și:

Foto prima pagina: Irina Alexandrovna, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc