Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasatura secreta a fiecarei zodii

Descopera trasaturile secrete, dar la fel de reale ale fiecarui semn zdiacal.

trasatura secreta foto: Serg Zastavkin, Shutterstock

Se stie ca Berbecii sunt impulsivi, Racii emotivi, Fecioarele perfectioniste, dar prima impresie nu-ti spune nici pe departe totul despre un om sau despre o zodie. Descopera trasaturile secrete, dar la fel de reale ale fiecarui semn zdiacal.

Trasatura secreta in functie de zodie

Berbec – are o sensibilitate aparte

trasatura secreta Desi sunt impulsivi, irascibili, foarte sigur pe ei si capabili sa infrunte pe oricine cu sange rece, Berbecii sunt adesea vulnerabili in fata propriilor emotii. E usor sa-i ranesti si nu de putine ori plang cand nu-i vede nimeni.

Taur – devine brusc foarte gelos

trasatura zodie Calma si aparent deloc banuitoare sau cicalitoare, femeia Taur este extrem de posesiva. Dovezile fizice de afectiune sunt foarte importante pentru ea, de aceea are tendinta sa interpreteze exagerat orice astfel de gest indreptat de partenerul ei catre o alta persoana.

Citește și:

Gemeni – are nevoie de singuratate

trasatura zodie Desi sunt printre cei mai sociabili din zodiac, mereu deschisi la distractie si inconjurati de oameni, Gemenii au si o latura introvertita. Uneori, ei simt nevoia sa retraga din multime, sa stea singuri intr-un coltisor, doar ei si gandurile lor.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc