Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasatura secreta a fiecarei zodii

Descopera trasaturile secrete, dar la fel de reale ale fiecarui semn zdiacal.

Capricorn – ii place distractia

trsatura in functie de zodie Desi Capricornii sunt muncitori, seriosi, isi fac greu prieteni si sunt foarte rezervati cand vine vorba de propria persoana, asta nu inseamna ca s-ar da in laturi de la escapade de tot felul. Le plac petrecerile si se simt excelent oriunde distractia e-n toi.

Varsator – isi ascunde timiditatea

in functie de zodie Desi zvapaiata si mereu in centrul atentiei, femeia Varsator e foarte emotiva, sensibila si isi interiorizeaza sentimentele. Considerata de multi excentrica si volubila, are o carapace sub care ascunde mult mai mult decat lasa sa se vada.

Pesti – tanjeste in secret dupa atentie

trasatura secreta Desi petrec mult timp singuri, cufundati in visare si par sa nu aiba nevoie de nimeni in preajma lor, in realitate nu-si doresc nimic mai mult decat sa fie cautati, gasiti si salvati din starile lor de incertitudine si neliniste.

Citește și:

 

Foto prima pagina: Lukasz Rajchert, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc