Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasatura secreta a fiecarei zodii

Descopera trasaturile secrete, dar la fel de reale ale fiecarui semn zdiacal.

Rac – este influentabila

trasatura zodie Par sa aiba solutii pentru toata lumea si li se cer tot timpul sfaturi, cu toate astea Racii se simt de multe ori pierduti si incapabili sa ia decizii in privinta propriei vieti. Femeia Rac este nehotarata si simte nevoia sa fie ghidata catre verdictul corect.

Leu – isi face multe griji

trasatura zodie Pentru ca vor sa iasa totul exact asa cum isi propun si le pasa enorm de impresia pe care o lasa celorlalti, de multe ori puternicii Lei sunt neajutorati ca niste copii, agitati si stresati cand urmeaza sa li se intample lucruri pe care nu le pot controla pe deplin.

Fecioara – e neasteptat de romantica

trasatura zodie Toti stiu despre Fecioare ca sunt critice, analitice, realiste si autosuficiente. Totul pana se indragostesc lulea. Atunci, trimit biletele de dragoste, gatesc prajiturele sau aranjeaza cine la lumina lumanarii. Si devin, dintr-o data, neasteptat de generoase.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc