Setari Cookie-uri

Astrologie: Trasatura secreta a fiecarei zodii

Descopera trasaturile secrete, dar la fel de reale ale fiecarui semn zdiacal.

Balanta – adora linistea

trasatura zodie Mereu vesela, zambitoare si prietenoasa, cunostintele apeleaza mereu la sfaturile ei pentru ca este impartiala  si corecta. Dar Balanta tine enorm la intimitate si nu-i place sa fie nevoita sa dea verdicte in situatii uneori incomode. Cateodata si-ar dori ca prietenii ei sa se descurce singuri.

Scorpion – vorbeste fluent sarcasmul

trasatura zodie Rareori poti spune despre un Scorpion ca este hazliu. Umorul nu e nici pe departe punctul forte al acestei zodii pe care n-o prea vezi spunand bancuri sau razand in hohote. Ironia insa ii caracterizeaza si este atat de fina incat multi nici nu o percep.

Sagetator – este o zodie foarte profunda

in functie de zodie Pentru ca la prima vedere sunt aventurieri, le place distractia si isi asuma riscuri, putini stiu ca Sagetatorii nu sunt deloc superficiali, cum ar putea sa para, ci dimpotriva, foarte analitici si profunzi atunci cand e vorba de lucruri serioase.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc