Setari Cookie-uri

Astrologie: Lecția de viață pe care trebuie să o înveți în funcție de zodie

Fiecare semn zodial are calități care îl fac plăcut și admirat, dar și trăsături care îi aduc neplăceri, reproșuri și încurcături de-a lungul vieții.

Pe măsură ce trece timpul, trebuie să-ți înveți lecția și să nu mai repeți, la infinit, aceeași greșeală.

Lectia de viata a fiecarei zodii

Berbec - merită să aștepți

lectie de viata zodii Nu ai deloc răbdare și impulsivitatea se întoarce mai mereu împotriva ta. Susține-ți părerile cu mai puțină vehementă și nu te grăbi să iei decizii sau să spui lucrurile prea repede și prea direct.

Taur – banii nu aduc fericirea

lectie de viata zodii Trebuie să accepți că sunt lucruri mai importante în viață decât munca și banii. Relaxează-te și bucură-te de moment fără să te gândești mereu la buget și responsabilități.

Gemeni – statornicia poate fi bună

lectie de viata zodii Te sperie rutină și faci tot posibilul să o eviți, dar căutarea noutății și dificultatea de a oferi a doua șansă te fac să pierzi oameni care merită să rămână în viața ta o veșnicie.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc