Setari Cookie-uri

Astrologie: Lecția de viață pe care trebuie să o înveți în funcție de zodie

Fiecare semn zodial are calități care îl fac plăcut și admirat, dar și trăsături care îi aduc neplăceri, reproșuri și încurcături de-a lungul vieții.

Capricorn – schimbarea e inevitabilă

lectie de viata zodii Trebuie să te obișnuiești cu gândul că nu tot ce ți se întâmplă depinde de tine. Uneori, pur și simplu ești pusă în fața faptului împlinit. Mai puține calcule și mai multă relaxare îți prind bine.

Vărsător – primești ceea ce oferi

lectie de viata zodii

Mulți îți reproșează superficilitatea și detașarea de care dai dovadă. Învață să te implici mai mult în relațiile care contează cu adevărat și demonstrează-le celor dragi că îți pasă, altfel îi poți pierde.

Pești - neîncrederea e dușmanul tău

lectie de viata zodii Îndoielile și nesiguranța te fac să ratezi multe oportunități. Nu te judeca prea aspru și nu-i consideră pe alții mai buni decât tine. Resursele tale interioare sunt de invidiat!

Citește și:

sursa foto front page: Shutterstock/ by sunlight77

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc