Setari Cookie-uri

Astrologie: Lecția de viață pe care trebuie să o înveți în funcție de zodie

Fiecare semn zodial are calități care îl fac plăcut și admirat, dar și trăsături care îi aduc neplăceri, reproșuri și încurcături de-a lungul vieții.

Balanță – dacă tu nu te gândești la tine, alții nu o vor face

zodii Nu știi ce înseamnă egoismul și le oferi celor dragi totul pe tavă. Uneori, trebuie să te pui pe primul loc și să îi lași să se descurce singuri. Atunci când e cazul, spune NU cu seninătate!

Scorpion – nimeni nu îți aparține

lectie de viata zodii Ești atât de posesivă, de parcă cei dragi ar fi proprietatea ta. Trebuie să înveți să le acorzi libertate, să-i lași să ia propriile decizii fără să îi acuzi apoi, chiar dacă ție nu-ți sunt pe plac.

Săgetător – n-ai cum să fugi la infinit

lectie de viata zodii Îți place să rezolvi totul din mers, mizând pe noroc, dar câteodată chiar trebuie să te oprești, să fii calculată și să-ți iei angajamente pe termen lung. Nu evită de fiecare dată să te implici!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc