Setari Cookie-uri

Astrologie: Lecția de viață pe care trebuie să o înveți în funcție de zodie

Fiecare semn zodial are calități care îl fac plăcut și admirat, dar și trăsături care îi aduc neplăceri, reproșuri și încurcături de-a lungul vieții.

Rac – lacrimile nu te salvează

lectie de viata zodii De multe ori te resemnezi în fața greutăților, dar să-ți plângi de milă nu te ajută deloc. Trebuie să-ți asumi responsabilități, să ai inițiativă și curajul de a face orice este necesar pentru binele tău.

Leu – nu contează ce cred ceilalți

lectie de viata zodii Faci totul cu gândul de a fi apreciată, admirată, lăudată, însă tu ocupi rolul principal în viața ta, spectatorii chiar nu sunt importanți. Fă ceea ce simți, fără să-ți pese de ce spune lumea.

Fecioară – să greșești este normal

lectie de viata zodii Ai așteptați prea mari de la tine și de la cei din jur. Slăbește hățurile și dă-ți voie să o dai în bara din când în când. Toată lumea greșește și este perfect normal să-ți mai scape lucrurile de sub control.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc