Setari Cookie-uri

Astrologie: Invoca zeita protectoare a zodiei tale

Afla ce zeitate te guverneaza si foloseste calitatile ei in avantajul tau!

Rac – Artemis

zeita zodiei

Corelata cu zeita romana Diana, Artemis este zeitatea elena a vanatorii, dar si a fertilitatii, protectoarea mamelor, cea care are grija de femeile insarcinate in timpul travaliului. Patroneaza totodata Soarele si Luna. Purtand un talisman in forma de Luna, Racii pot face fata mai usor tristetii, slabiciunilor si fluctuatiilor emotionale aduse de astrul ceresc nocturn.

Leu – Sekhmet

zeita zodiei tale Zeita Leoaica a Soarelui era una dintre cele mai adorate si mai puternice in vremea Egiptului antic. Neinfricata si curajoasa, apara cu indarjire lucrurile sacre de fortele malefice. Pe Lei ii intareste si ii ajuta sa-si atinga scopurile, sa iasa in evidenta. Un talisman in forma de cap de leu iti transmite din loialitatea si perseverenta lui Sekhmet, daca te-ai nascut in aceasta zodie.

Fecioara – Persefona

zeita zodiei tale

Citește și:

O superba fecioara care l-a prins in mrejele ei pe Regele Infernului si care stapaneste, alaturi de el, lumea umbrelor pe timp de iarna, Persefona este intruchiparea perfecta a zodiei Fecioara. Ea iti intareste speranta ca va fi bine chiar si atunci cand treci prin flacarile iadului. Numarul 6 este cel care atrage bunavointa Persefonei, asa ca poarta-l asupra ta sub forma unui talisman protector.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc