Setari Cookie-uri

Astrologie: Invoca zeita protectoare a zodiei tale

Afla ce zeitate te guverneaza si foloseste calitatile ei in avantajul tau!

Balanta - Isis

zeita zodiei tale Zeita egipteana a Magiei, a Sexualitatii sacre, a Naturii si Misterelor, Isis intruchipeaza feminitatea si maternitatea, devotamentul, grija, vindecarea. Exact asemenea Balantei. Aripile ei protectoare e bine sa le porti sub forma de talisman, pentru a-ti aduce intelepciune in luarea deciziilor corecte, pentru a te scapa de farmece, de stres si de emotii negative.

Scorpion – Morrigan

zeita zodiei tale Probabil nu ai mai auzit pana acum de aceasta zeita celtica a razboiului, care isi ajuta supusii sa iasa invingatori din orice situatie. Totodata, Morrigan este o regina a fantomelor si are drept simbol corbul. Asemeni Scorpionului, dovedeste o profunzime si o intuitie aproape ireale. Un talisman reprezentand un corb te ajuta sa descoperi taine importante si sa castigi multe batalii.

Sagetator – Atena

zeita zodiei tale Zeita intelepciunii este fericita doar atunci cand se face dreptate. Ea te ajuta sa-ti depasesti temerile si sa inaintezi pe drumul tau fara sa te lasi descurajat de piedici. Se potriveste celor nascuti in zodia Sagetatorului pentru ca, desi le place sa riste, experientele lor inedite ii ajuta intr-un final sa devina mai cumpatati si intelepti. Un talisman cu o bufnita atrage energiile acestei zeite.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc