Setari Cookie-uri

Astrologie: Invoca zeita protectoare a zodiei tale

Afla ce zeitate te guverneaza si foloseste calitatile ei in avantajul tau!

Capricorn - Freya

zeita Patroana Vrajitoarelor, dar si a dragostei, fertilitatii si senzualitatii, Freya semnifica lumea fascinanta a magiei. Prietena spiridusilor, ea reusea sa prevada viitorul. Daca te-ai nascut in zodia Capricornului, poarta la gat un talisman in forma de scut: te va proteja de rele si te va intari, ba chiar te va ajuta sa prevezi pericolele, astfel incat sa-ti atingi obiectivele.

Varsator - Mab

zeita Mab este regina puternica, razboinica, a Irlandei, considerata, datorita ambitiei ei, a fi intruchiparea unei zeitati suverane dominante. Varsatorii au nevoie de protectia ei pentru a intelege ca totul in aceasta lume este trecator, chiar si durerea. Mab are si o latura pasionala, ajutandu-i pe supusii ei sa se simta speciali, cuceritori. Un talisman intruchipand o zana ii atrage binefacerile.

Pesti - Yemaya

zeita zodiei Mama Apelor, Regina Ploii, este o zeita africana asociata cu oceanul, apa sarata, Luna, dar si cu toate vietuitoarele din apa. Ea stapaneste si misterele feminitatii, ale fertilitatii, ale caminului, avand un magnetism irezistibil. Este patroana zodiei Pesti si daca i se cere ajutorul, ofera protectie, liniste si belsug. Talismanul care o simbolizeaza cel mai bine trebuie sa aiba forma de scoica.

Citește și:

Foto prima pagina: By Anna Ismagilova

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc