Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum te influenteaza planeta zodiei tale

Planeta zodiei tale este responsabila de multe din trasaturile tale si alegerile pe care le faci.

Rac - Luna

planeta zodiei Este astrul emotiilor, al intuitiei, al fertilitatii si maternitatii. Sub influenta Lunii Racii sunt sensibili, emotivi, introvertiti, visatori. Tot Luna este responsabila pentru firea ta schimbatoare, uneori cicalitoare, pentru tristetea nejustificata si pentru pesimism, dar si pentru dragostea profunda pe care o ai de oferit. In cazul tau, inima este mult mai puternica decat ratiunea.

Leu - Soarele

planeta zodiei Leul este, dupa multi, zodia cea mai puternica dintre toate si cea mai invidiata. Calitatea Leilor de a straluci, de a iesi in evidenta, de a domina este data de Soare, planeta-simbol pentru viata, ego, expresivitate, vitalitate. Astrul care te guverneaza iti aduce o usurinta extraordinara de a te face remarcata, placuta si urmata de toata lumea. Uneori, esti aroganta si excesiv de incapatanata.

Fecioara - Mercur

planeta zodiei Mercur e planeta care te determina sa fii cu picioarele pe pamant, reponsabila, constienta de prioritatile tale si extrem de corecta. Dar, ca in cazul Gemenilor, esti oscilanta, schimbatoare. Se da o batalie in sufletul tau in fiecare clipa si nu ai parte de liniste aproape niciodata. Mereu iti faci planuri, calcule si esti atenta la orice detaliu. Dar, datorita lui Mercur, iei mereu decizii excelente.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc