Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum te influenteaza planeta zodiei tale

Planeta zodiei tale este responsabila de multe din trasaturile tale si alegerile pe care le faci.

Capricorn - Saturn

planeta zodiei tale Este planeta disciplinei, a autoritatii, a maturitatii. Datorita ei Capricornii dau dovada inca din tinerete de o atitudine precauta, ordonata, cumpatata. Prudenta si chibzuita, nu esti usor de pacalit si nu e simplu sa ti se castige increderea. Un suflet intelept si o buna sfatuitoare, stii sa pastrezi un secret si sa intinzi o mana de ajutor. Totusi, din cauza lui Saturn iti impui prea multe restrictii.

Varsator - Uranus

planeta zodiei tale Planeta excentricitatii, a rebeliunii, a spontaneitatii, Uranus este motivul pentru care simti atat de puternic nevoia de a te face diferenta oriunde ajungi, de a schimba lumea. Iti place sa fii o sursa de inspiratie pentru ceilalti si reusesti tot ce-ti propui prin multa munca. Tot datorita influentei uraniene esti extrem de inventiva si lupti pana la capat pentru visurile tale.

Pesti - Neptun

planeta zodiei tale Cand ti se spune ca esti prea visatoare, cu capul in nori, da vina pe Neptun. E astrul care iti stimuleaza creativitatea, imaginatia si sensibilitatea. Iti place sa ajuti, oferi cu sufletul deschis si fara sa astepti nimic in schimb. Compasiunea, increderea in oameni, faptul ca nu incetezi niciodata sa crezi in minuni i se datoreaza tot zeului marii.

Citește și:

Foto homepage: By Avesun, Shutterstock

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc