Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum te influenteaza planeta zodiei tale

Planeta zodiei tale este responsabila de multe din trasaturile tale si alegerile pe care le faci.

Balanta - Venus

planeta zodiei Pasiunea Balantelor pentru arta, pentru frumos si dorinta de a fi mereu inconjurate de oameni i se datoreaza planetei Venus. Ea te transforma intr-un magnet pentru cei din jur, te face captivanta, iti confera o frumusete mai presus de cea a trupului. Daca Balantele sunt inimoase, corecte, mereu zambitoare, dornice de armonie si incantatoare, planeta Venus are mare parte din merit.

Scorpion - Pluto

planeta zodiei Scorpionii nu puteau fi guvernati decat de misteriosul si controversatul Pluto. Atractia acestei zodii pentru ezoterism, dar si stransa legatura cu natura sunt potentate de Pluto. Intensitatea sentimentelor Scorpionului, atractia lui pentru viata si moarte deopotriva, dorinta de control, de posesie, dar si de protectie, de renastere sunt explicate astfel pe deplin.

Sagetator – Jupiter

planeta zodiei Considerat Marele Benefic, Jupiter este planeta norocului si abundentei, a calatoriilor, a dezvoltarii personale. Credinta puternica, latura religioasa a Sagetatorilor i se datoreaza tot acestui astru. Sagetatorii au o istetime aparte si le place sa se inconjoare cu oameni speciali, capabili, intelepti. Tot Jupiter te face dornica de aventura, de a descoperi locuri si experiente noi, incitante.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc