Setari Cookie-uri

Astrologie: Cum iti decorezi casa in functie de zodie

Trasaturile zodiei te ajuta sa faci alegerile cele mai bune cand vine vorba de amenajarea locuintei.

Rac – primitor pentru toata familia

design interior Foto: By Photographee.e, Shutterstock

Armonia spatiului in care locuiesti este cea mai importanta pentru tine. Te atasezi de obiectele din casa, pe care le asociezi cu diverse momente si amintiri, de aceea cu greu renunti la ele chiar si cand sunt deja uzate. Ai nevoie de un locsor intim si cochet in care sa petreci timp cu ai tai: o masa mare unde sa mancati impreuna, o canapea incapatoare unde sa vedeti filme la sfarsit de zi sau de saptamana. Fotografiile de familie inramate si decorurile romantice cu mesaje personalizate te ajuta sa simti ca nicaieri nu e ca acasa. Pentru tine e important si sa ai o bucatarie primitoare, ultramodern utilata.

Leu – impresionant si costisitor

amenajarea locuintei zodii Foto: By zhu difeng, Shutterstock

Tie iti place opulenta, vrei sa te simti ca o regina la tine acasa. Nu-i de mirare daca dormi intr-un pat imens cu baldachin sau daca transformi o incapere intreaga in dressing, cu dulapuri pana in tavan. Ferestrele cat mai mari si incaperile inundate de lumina se potrivesc optimismului tau nativ, iar elemente fine aurii sau purpurii dau o nota de eleganta specifica zodiei. Un candelabru imens, un semineu au alt obiect de decor extravagant pot exprima dorinta de a te pune in valoare. Si pentru ca ai o latura salbatica, te atrag elementele animal-print. In plus, multi Lei au diplome, medalii, trofee sau poze cu ei premianti la scoala expuse prin casa.

Citește și:

Fecioara – impecabil

design interior Foto: By Santiago Cornejo, Shutterstock

In casa ta totul e aranjat la linie si nu multa lume iti trece pragul, tocmai pentru a nu deranja ordinea pe care o pastrezi cu greu. Obiectele din casa ta trebuie sa fie toate practice, sa-si gaseasca utilitatea si ai spatii de depozitare foarte bine gandite. Probabil iti vei dori un birou sau un locsor doar al tau in care sa muncesti, sa citesti sau sa te relaxezi pur si simplu. Pentru ca esti tacticoasa si nu-ti lipseste rabdarea, poti creste plante dintre cele mai pretentioase, care sa-ti bucure privirea si sa-ti incante sufletul. Ai tendinta sa optezi pentru culori neutre, pale, dar adauga o pata de culoare in fiecare incapere si vei vedea cum se schimba atmosfera din casa!

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc